DC Surge Protector
  • DC Surge ProtectorDC Surge Protector
  • DC Surge ProtectorDC Surge Protector
  • DC Surge ProtectorDC Surge Protector

DC Surge Protector

Produsen lan Pemasok Pelindung Surge DC Kualitas China. Yuelong Electric (GHX) minangka pabrikan lan pemasok Pelindung Surge DC skala gedhe ing China. Kita wis khusus ing DC Surge Protector sajrone pirang-pirang taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Asia Tenggara, India, Polandia. We are looking nerusake kanggo dadi partner long-term.DC surge protector cocok kanggo sistem generasi daya solar energi anyar, voltase apa 500V, 600V, 800V, 1000V. posisi Instalasi ing total sumber daya sistem sirkuit DC, langsung, arus kilat ora langsung saka arus kilat utawa proteksi voltase transien liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Produsen lan Pemasok Pelindung Surge DC Kualitas China

1. Fitur sakaDC Surge Protector
DC Surge Protector
Indikator status
Sisa kurang, wektu nanggepi cendhak
Piranti pedhot termal
Kontrol suhu kanggo nglindhungi sirkuit
DIN ril soyo tambah kanggo instalasi gampang
Plug konektor kanggo sambungan cepet lan gampang kanggo rewiring

2. Aplikasi sakaDC Surge Protector

sistem daya DC
Papan distribusi DC
peralatan sumber daya DC
kothak distribusi DC
Kabinet Sistem Informasi Listrik
Output saka peralatan daya kapindho
 
3. Parameter Produk (Spesifikasi) sakaDC Surge Protector


Model

DC Surge Protector 2P 40KA 600V

Pole

2P

Uoc maks (V DC)

600V

Uc (V DC)

600V

ln(8/20)us(kA)

20

lmaks(8/20)us(kA)

40

munggah (kV)

2.5


Teknologi

Short-Circuit Interuption (SCI) Proteksi Arus Luwih

Wektu Respon (TA)

ï¼–25ns

Kapasitas wiring Kabel atos: 4--25
Kabel fleksibel: 4--16
Striping dawa

10

meneng terminal

M5

Torsi (Nm) Sirkuit utama: 3.5
Remote singal kontrol: 0.25
Kelas perlindungan Kabeh profil: IP40
Koneksi port: IP20
Lingkungan instalasi

Ora kejut ketok lan cibration

Suhu Kerja

﹣40℃to80℃

Informasi Standar

IEC 61643-31 Tipe 2, IEC 61643-1 Kelas II






4. FAQ

P: Nalika aku bisa nampa kutipan lan informasi rinci sawise ngirim pitakonan?
A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: Apa bedane sampeyan lan supplier liyane?
A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa aku bisa njaluk conto kanggo tes sadurunge pesenan?
A: mesthi!

P: Kepiye pengiriman? Amarga aku butuh banget?
A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

P: Yen aku pengin ngeculake pesenan, apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?

A: Kita nampa T/T, Western union, Trade Assurance.


Panas Tags: DC Surge Protector, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sade, Hot sade, Pabrik Langsung Sale, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.