Piranti Proteksi Surge DC
  • Piranti Proteksi Surge DCPiranti Proteksi Surge DC
  • Piranti Proteksi Surge DCPiranti Proteksi Surge DC
  • Piranti Proteksi Surge DCPiranti Proteksi Surge DC

Piranti Proteksi Surge DC

Piranti Proteksi Surge DC kualitas dhuwur digawe ing China. Yuelong Electric (GHX) minangka produsen lan pemasok piranti DC Surge Protection skala gedhe ing China. Kita wis ngekspor ing bidang piranti DC Surge Protection nganti pirang-pirang taun. Merek GHX kita duwe kauntungan rega sing apik lan adol panas ing pasar Asia Tenggara, India, Polandia. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.DC Surge Protection piranti Supplier cocok kanggo sistem generasi daya solar energi anyar, voltase apa 1000V. posisi Instalasi ing total sumber daya sistem sirkuit DC, langsung, ora langsung bledhek saiki arus kilat utawa proteksi voltase transien liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Produsen lan Pemasok Piranti Proteksi Surge Dc Kualitas China
1.Fitur Dc Surge Protection Piranti

1. Antarmuka weker komunikasi jarak jauh
2. High quality meksa resistance sensitif, kinerja stabil
3. Nuduhake modul rusak: ijo (normal), abang (gagal).
4. Temperatur kontrol breaker, mbangun-in liwat sapunika sekring protector.
5. Daya bocor cilik, umur kerja sing dawa, pangopènan sing prasaja.

2.Aplikasi Dc Surge Protection Piranti

kothak listrik, kothak distribusi lantai; kabeh peralatan distribusi daya pangayoman kilat, kalebu peralatan komunikasi, siaran televisi, kamar komputer, kontrol otomatis lan peralatan mechanical etc.


3. Parameter Produk (Spesifikasi) Piranti Proteksi Surge Dc


Model

DC Surge Protector 2P 40KA 600V

Pole

2P

Uoc maks (V DC)

600V

Uc (V DC)

600V

ln(8/20)us(kA)

20

lmaks(8/20)us(kA)

40

munggah (kV)

2.5


Teknologi

Short-Circuit Interuption (SCI) Proteksi Arus Luwih

Wektu Respon (TA)

ï¼–25ns

Kapasitas wiring Kabel atos: 4--25
Kabel fleksibel: 4--16
Striping dawa

10

meneng terminal

M5

Torsi (Nm) Sirkuit utama: 3.5
Remote singal kontrol: 0.25
Kelas perlindungan Kabeh profil: IP40
Koneksi port: IP20
Lingkungan instalasi

Ora kejut ketok lan cibration

Suhu Kerja

﹣40℃to80℃

Informasi Standar

IEC 61643-31 Tipe 2, IEC 61643-1 Kelas II


DC Surge Protection Device

DC Surge Protection Device

4.FAQ saka Dc Surge Protection Piranti

P: Nalika aku bisa nampa kutipan lan informasi rinci sawise ngirim pitakonan?
A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: Apa bedane sampeyan lan supplier liyane?
A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa aku bisa njaluk conto kanggo tes sadurunge pesenan?
A: mesthi!

P: Kepiye pengiriman? Amarga aku butuh banget?
A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

P: Yen aku pengin ngeculake pesenan, apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?

A: Kita nampa T/T, Western union, Trade Assurance.


Panas Tags: Piranti Proteksi Surge DC, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sale, Hot sade, Pabrik Dijual Langsung, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.