DC Surge Arrester
  • DC Surge ArresterDC Surge Arrester
  • DC Surge ArresterDC Surge Arrester
  • DC Surge ArresterDC Surge Arrester

DC Surge Arrester

Kualitas tinggi DC Surge Arrester digawe ing China. Yuelong Electric (GHX) minangka pabrikan lan supplier DC Surge Arrester skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing DC Surge Arrester kanggo akèh taun. Produk kita DC Surge Arrester diekspor ing lapangan OEM lan ODM jaban rangkah.We are looking nerusake kanggo dadi partner long-term Panjenengan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kualitas tinggi DC Surge Arrester digawe ing China

1.Surge Arrester Aplikasi saka DC Surge Arrester


Produsen DC Surge Arrester, nglindhungi voltase lonjakan kilat ing sistem tata surya (sistem pasokan listrik fotovoltaik).
Unit kasebut kudu diinstal kanthi podo karo ing jaringan DC supaya bisa dilindhungi lan nyedhiyakake proteksi mode umum lan beda. Lokasi sing diinstal dianjurake ing loro ujung garis sumber daya DC (sisih panel surya lan inverter / konverter), utamane yen rute jalur kasebut njaba lan dawa.
MOV energi dhuwur sing dilengkapi pemisah termal khusus lan indikator kegagalan sing gegandhengan.


2.Surge Arrester Fitur saka DC Surge Arrester

1.Jendhela indikator ketok (ijo OK, abang nuduhake gagal)
2. Terminal lengkap
3. Nihan digawe saka bahan tahan api PC, insulasi geni
4. Modul sing bisa diganti


3. Parameter Produk (Spesifikasi) DC Surge Arrester


Model

DC 3P 40KA 1000V Surge Arrester

Pole

3P

Uoc maks (V DC)

1000V

Uc (V DC)

1000V

ln(8/20)us(kA)

20

lmaks(8/20)us(kA)

40

munggah (kV)

3.2


Teknologi

Short-Circuit Interuption (SCI) Proteksi Arus Luwih

Wektu Respon (TA)

ï¼–25ns

Kapasitas wiring Kabel atos: 4--25
Kabel fleksibel: 4--16
Striping dawa

10

meneng terminal

M5

Torsi (Nm) Sirkuit utama: 3.5
Remote singal kontrol: 0.25
Kelas perlindungan Kabeh profil: IP40
Koneksi port: IP20
Lingkungan instalasi

Ora kejut ketok lan cibration

Suhu Kerja

﹣40℃to80℃

Informasi Standar

IEC 61643-31 Tipe 2, IEC 61643-1 Kelas II

Pemasangan

Rel Din 35 MM


DC Surge Arrester


DC Surge Arrester


4.FAQ saka DC Surge Arrester


P: Nalika aku bisa nampa kutipan lan informasi rinci sawise ngirim pitakonan?

A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: Apa bedane sampeyan lan supplier liyane?
A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa aku bisa njaluk conto kanggo tes sadurunge pesenan?
A: mesthi!

P: Kepiye pengiriman? Amarga aku butuh banget?
A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

P: Yen aku pengin ngeculake pesenan, apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?
A: Kita nampa T/T, Western union, Trade Assurance.

Panas Tags: DC Surge Arrester, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sade, Hot sade, Pabrik Langsung Sale, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.