Solar Surge Protector
  • Solar Surge ProtectorSolar Surge Protector
  • Solar Surge ProtectorSolar Surge Protector
  • Solar Surge ProtectorSolar Surge Protector

Solar Surge Protector

Grosir rega murah Solar Surge Protector digawe ing China. Yuelong Electric (GHX) minangka produsen lan supplier proector Solar Surge skala gedhe ing China. Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing produksi Solar Surge Protector. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Asia Tenggara, India, Polandia. Pelindung Surge Solar sing laris digawe ing china minangka pilihan sing paling apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Grosir rega murah Solar Surge Protector digawe ing China.
YL5-PV Solar Surge Protector, nglindhungi voltase lonjakan kilat ing sistem tata surya (sistem sumber daya fotovoltaik).
Unit kasebut kudu diinstal kanthi podo karo ing jaringan DC supaya bisa dilindhungi lan nyedhiyakake proteksi mode umum lan beda. Lokasi sing diinstal dianjurake ing loro ujung garis sumber daya DC (sisih panel surya lan inverter / konverter), utamane yen rute jalur kasebut njaba lan dawa.
MOV energi dhuwur sing dilengkapi pemisah termal khusus lan indikator kegagalan sing gegandhengan.

1.Fitur produk saka Solar Surge Protector

1. Jendhela indikator ketok (ijo OK, abang nuduhake gagal)
2. Terminal lengkap
3. Nihan digawe saka bahan tahan api PC, insulasi geni
4. Modul sing bisa diganti
 

2. Data teknis saka Solar Surge Protector


Tegangan (max. voltase terus-terusan)

Uc

1500Vdc

Nominal discharge saiki (8/20μs)

Ing

20kA

Maks. saiki discharge (10/350μs)

Imax

50kA

tingkat pangayoman voltase

munggah

≤3.2kV

Wektu nanggepi

tA

≤25ns (L-N)

Sekring serep maks


125 AgL/gG

Kisaran Suhu Operasi

Tu

-40~80℃

Area cross-sectional


1.5mm²~25mm² solid/35mm²fleksibel

dipasang ing


35 DIN rel

Bahan kandang


Modul ungu & abu-abu muda, UL94-V0

ukuran


4 modhal

Jinis kapasitas sinyal remot


Ngalih kontak

Kapasitas Ngalih


AC: 250V/0.5A; DC: 250V / 0.1A; 125V / 0.2A; 75V/0.5A

Area cross sectional kanggo kontak sinyal temote


Max.1.5mm² solid/fleksibel

Standar tes


GB 18802.1; IEC 61643-1





3. FAQ saka Solar Surge Protector

Q1: Yen aku kasengsem ing produk nalika aku bisa nampa kutipan lan informasi rinci sawise ngirim priksaan?

A1: Kabeh pitakon sampeyan bakal dijawab ing 24 jam.

Q2: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan amarga aku pancene ora ngerti carane kualitas produk?

A2: Mesthi! Kita bisa menehi conto gratis, Kita mikir supaya sampel minangka cara paling apik kanggo mbangun kepercayaan. Mangga ngirim priksaan kanggo kita lan njaluk sampel gratis!

Q3: Apa sampeyan duwe katalog? Apa sampeyan bisa ngirim katalog kanggo mriksa kabeh produk sampeyan?

A3: Ya, Kita duwe katalog produk. Hubungi kita ing baris utawa ngirim Email kanggo ngirim katalog.

Q4: Aku butuh dhaptar rega kabeh produk sampeyan, apa sampeyan duwe dhaptar rega?

A4: Mesthi, kita bisa ngirim dhaftar rega kanggo sampeyan, please ngirim alamat email kanggo kula.

Q5: Apa sampeyan nampa bisnis OEM?

A5: Kita nampa OEM kanthi wewenang. kita uga bisa ODM kanggo sampeyan.

Q6: Kepiye pengiriman? Amarga aku butuh banget?

A6: Biaya conto 2-3 dina. Biaya pesenan massal 7-15 dina.

Q7: Apa syarat pangiriman sampeyan?

A7: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q8: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A8: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman

Q9: Sembarang jaminan kualitas utawa layanan sawise-sales?

A9: Kabeh produk duwe 2-4 taun Garansi. Yen ana keluhan kualitas, kita bakal menehi solusi sajrone 5 dina.

Panas Tags: Solar Surge Protector, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sale, Hot sade, Pabrik Langsung Sale, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.