Blok Distribusi Daya
  • Blok Distribusi DayaBlok Distribusi Daya
  • Blok Distribusi DayaBlok Distribusi Daya
  • Blok Distribusi DayaBlok Distribusi Daya

Blok Distribusi Daya

Yuelong Electric(GHX) minangka pabrikan lan pemasok blok distribusi Daya skala gedhe ing China.We duwe pengalaman pirang-pirang taun ing produksi blok distribusi pweer. Blok distribusi Daya kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Asia Tenggara, India, Polandia. We look nerusake kanggo bisa karo sampeyan bebarengan ing mangsa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1.Power pamblokiran pamblokiran Fitur
Pabrik China Langsung Nyuplai Blok Distribusi Daya Ing Simpenan.
Blok distribusi daya nawakake cara sambungan kabel sing aman, trep, nyedhiyakake titik tunyuk persimpangan tetep utawa pamisah daya utami dadi sirkuit sekunder.UK413 nawakake instalasi DIN-Rail lan tutup safety hinged opsional. Tutup pamblokiran distribusi daya opsional menehi pangayoman marang shorting ora sengaja antarane kutub sing disebabake kabel, piranti, utawa bahan konduktif liyane. Padha uga nglindhungi personel saka sengaja ngubungi konektor energized.
· Dirating IP20 kanthi tutup engsel lan bisa dicopot.
· Konduktivitas dhuwur kanthi kontak listrik sing apik.
· Desain kompak.
· CE ditandhani lan RoHs tundhuk.

2. Teknikl Parameter Blok Distribusi Daya

Model No. UK413
warna hyaline lan Grey
Dawane / Dhuwur / Jembar (mm) 180/138/73 MM
Metode sambungan Sambungan sekrup
Bahan Nylon PA66 tahan api, konduktor kuningan
Rated Tegangan / Saiki 500V/160A
Jumlah bolongan 4X13
Ukuran Konduktor Kuningan 8*17 MM
Tipe Pemasangan DIN Rel NS 35
Standar IEC 60947-7-1
LOGO GHX, LOGO bisa disesuaikan
Sertifikasi CE/RoHS/CQC/ISO 9001

3. FAQ sakaBlok Distribusi Daya

P : KapanAku bisa nampa kutipan lan informasi rinci sawise ngirim priksaan?

A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: Apaprabédan antarane sampeyan lan supplier liyane?

A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

Q: yo oposampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa aku bisanjaluk sampel kanggo test sadurunge Panggonan pesenan?

A: mesthi!

P: Piyepangiriman? Amarga aku pancene kudu wong iku urgently?

A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

P: Yen aku penginrelease pesen, apa cara pembayaran sampeyan nampa?

A: Kita nampa T/T, Western union, Trade Assurance.

Panas Tags: Blok Distribusi Daya, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sale, Hot sade, Pabrik Langsung Sale, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.