Kothak Terminal
  • Kothak TerminalKothak Terminal
  • Kothak TerminalKothak Terminal
  • Kothak TerminalKothak Terminal

Kothak Terminal

Pabrik Langsung Pasokan Terminal Junction Box Made in China karo Low Price.Yuelong Electric(GHX) iku pabrikan kothak terminal prapatan gedhe-ukuran lan supplier ing China. We wis specialized ing terminal prapatan box.Our GHX account rega murah kothak prapatan terminal uga received ing pasar jaban rangkah. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.SpecificationsUKK seri termianl kothak prapatan digunakake ing distribusi daya listrik. Blok terminal distribusi daya listrik minangka cara sing trep, ekonomis lan luwih aman kanggo nyebarake daya saka sumber input siji menyang pirang-pirang output. Lengkap karo tutup sing bisa dicopot utama. Konduktivitas sing dhuwur kanthi kontak listrik sing apik. Desain sing kompak, Operasi sing Gampang lan Aman, Instal ing 35mm jembaré DIN rel utawa chassis mounting karo ngawut-awut.• Ngirit papan: kompak• Blok tembaga kaleng: konduktivitas dhuwur• Diameter sekrup mbenakake kabel> rasio isi 95%: kontak listrik sing apik, sambungan aman• Pemeriksaan visual saka kabel: konfirmasi sambungan• Tutup engsel utawa bisa dicopot: kabel sing gampang, Kanthi tutup tahan debu lan insulasi• Rel DIN clip-on utawa dipasang menyang panel kanthi sekrup: gampang dipasangTermianl junction box Dimension

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1. Spesifikasi
Pabrik Langsung Nyedhiyakake Kotak Persimpangan Terminal Made in China kanthi rega sing murah.
Kothak persimpangan terminal seri UKK digunakake ing distribusi daya listrik. Blok terminal distribusi daya listrik minangka cara sing trep, ekonomis lan luwih aman kanggo nyebarake daya saka siji sumber input menyang sawetara output.
Lengkap karo tutup utama sing bisa dicopot. Konduktivitas dhuwur kanthi kontak listrik sing apik banget. Desain sing kompak, Operasi sing Gampang lan Aman, Pasang ing rel DIN 35mm utawa pemasangan sasis nganggo sekrup.
• Ngirit ruang :kompak
• Blok tembaga kaleng: konduktivitas dhuwur
• Diameter sekrup mbenakake kabel> rasio isi 95%: listrik sing apik banget
• kontak, sambungan aman
• Inspeksi visual kabel: konfirmasi sambungan
• Tutup engsel utawa bisa dicopot: kabel gampang, Kanthi tutup anti-bledug lan insulasi
• Rel DIN clip-on utawa pasang menyang panel kanthi sekrup: gampang dipasang

2. Ukuran kotak persimpangan Termianl


Spesifikasi Rated Saiki Tegangan Rated Spesifikasi line incoming. Spesifikasi out-of-line Mode instalasi ukuran
      MM*QTY MM*QTY Din rel (MM) MM
UKK-80A 80A 690V 16*2

2.5-16*1

1.5-10*4

1.0*7.5*35 65*29*46
UKK-125A 125A 690V

16*1

35*1

2.5-16*6 1.0*7.5*35 75 * 29 * 46
UKK-160A 160A 690V

16*1

50*1

2.5-16*6 1.0*7.5*35 75 * 29 * 46
UKK-250A 250A 690V 120*1

6-35*2

2.5-25*4

2.5-16*5

1.0*7.5*35 96*49*50
UKK-400A 400A 690V 175*1

6-35*2

2.5-25*4

2.5-16*5

1.0*7.5*35 96*49*50
UKK-500A 500A 690V 8*25 Busbar

6-35*2

2.5-25*4

2.5-16*5

1.0*7.5*35 96*49*50

3. FAQ saka Terminal Junction Box

P: Nalika aku bisa nampa kutipan lan rincian informasi sawise ngirim pitakonan?

A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: Apa bedanerence antarane sampeyan lan supplier liyane?

A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

P: Apa sampeyan nyedhiyanisaka sampel? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Aku bisa njaluk sample kanggo tes sadurunge pesenan?

A: mesthi!

P : Piye kabare delivery?Amarga aku pancene kudu wong iku urgently?

A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

Panas Tags: Terminal Junction Box, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sade, Pabrik Langsung Sale, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.