SPD T1 T2
  • SPD T1 T2SPD T1 T2
  • SPD T1 T2SPD T1 T2
  • SPD T1 T2SPD T1 T2

SPD T1 T2

Tuku Diskon SPD T1 T2 kanthi Sampel Gratis digawe ing China. Yuelong Electric (GHX) minangka pabrikan lan pemasok SPD T1 T2 skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing SPD T1 T2 kanggo akèh taun. Produk SPD T1 T2 sing adol panas kanthi sampel gratis minangka pasar luar negeri sing populer. Kita ngarepake nggarap sampeyan ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tuku Diskon SPD T1 T2 kanthi Sampel Gratis digawe ing China
1. Kualitas SPD T1 T2 Fitur

Seri YL9-B + C SPD T1 T2 cocok kanggo AC 50/60Hz, voltase dirating nganti 385V. Iku nglindhungi efek kilat ora langsung lan langsung utawa voltase transien liyane. Desain SPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1.

2. Spesifikasi SPD T1 T2 Kualitas


jeneng

AC SPD T1 T2

Nomer Model

YL9-B+C

Kutub

4P

Kategori SPD

Tipe Kombinasi

Kategori tes

Tes kelas I+II

Tegangan Rated Un(V)

385V

Ing

20kA

Imax

50kA

munggah

2 kV

Area potongan kabel

6-25mm²

Cara instalasi

35 MM stardard din rel

Suhu lingkungan

-40~85℃


3. FAQ saka SPD T1 T2


P: Nalika aku bisa nampa kutipan lan informasi rinci sawise ngirim pitakonan?

A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: Apa bedane sampeyan lan supplier liyane?

A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa aku bisa njaluk conto kanggo tes sadurunge pesenan?

A: mesthi!

P: Kepiye pengiriman? Amarga aku butuh banget?

A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

P: Yen aku pengin ngeculake pesenan, apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?

A: Kita nampa T/T, Western union, Trade Assurance.


Panas Tags: SPD T1 T2, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sale, Hot sade, Pabrik Langsung Sale, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.