Proteksi surge AC
  • Proteksi surge ACProteksi surge AC
  • Proteksi surge ACProteksi surge AC
  • Proteksi surge ACProteksi surge AC

Proteksi surge AC

Produsen lan Pemasok Perlindhungan AC Surge kualitas China profesional. Yuelong Electric(GHX) minangka produsen lan pemasok piranti proteksi AC Surge skala gedhe ing China.We duwe pengalaman pirang-pirang taun ing produksi piranti Proteksi Surge AC. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Asia Tenggara, India, Polandia. We look nerusake kanggo bisa karo sampeyan ing mangsa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Produsen lan Pemasok Perlindhungan AC Surge Kualitas China Profesional
1.Ac Surge Protection Piranti 40ka Low voltase 

Piranti proteksi Surge AC YL1-C40 cocok digunakake ing sistem sumber daya TT, TN-S, TN-C, IT, TN-C-S lan liya-liyane AC 50/60Hz, <380V, instalasi saka gabungan LPZ1 utawa LPZ2 lan LPZ3, iki dirancang miturut IEC61643-1, GB18802.1, iku adopts 35mm rel standar, ana release Gagal dipasang ing modul piranti pangayoman mundhak. Nalika SPD gagal ing risak kanggo over-hart lan over-saiki, release Gagal bakal bantuan peralatan listrik misahake saka sistem sumber daya lan menehi sinyal pratondo, ijo tegese normal, abang tegese ora normal, iku uga bisa dadidiganti kanggo modul nalika wis voltase operasi.

2.Produk Parameter saka pabrik penjualan langsung AC Surge Protection


Jinis YL1-C40
Tingkat perlindungan B, C, D Grade D, C, B
Rated Tegangan Operasi Un(V) 380V/220V
Rated Tegangan Operasi Un(V)

275V

320V

385V

385V

385V

420V

Tingkat proteksi tegangan munggah (KV)

≤1.0

≤1.2

≤1.8

≤2.0

≤2.2

≤2.8

Arus discharge maksimum Imax(8/20μs)KA

5

10

20

30

40

60

Nominal discharge saiki In(8/20μs)KA

10

20

40

60

80

100

Wektu nanggepi ≤25
Standar Tes IEC61643.1, GB18802.1
Lingkungan Operasi -40 derajat nganti + 85 derajat
Garis Sambungan Max 35mm2 kawat keras/35mm2 kawat untai garis tembaga
Dianjurake Sambungan Line 16mm2 kawat keras/25mm2 kawat untai garis tembaga
Instalasi Rel standar 35mm
Bahan saka tutup njaba Nylon anti bakar

AC Surge Protection

AC Surge Protection


3. FAQ

P: Nalika aku bisa nampa kutipan lan informasi rinci sawise ngirim pitakonan?

A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: Apa bedane sampeyan lan supplier liyane?

A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Apa aku bisa njaluk conto kanggo tes sadurunge pesenan?

A: mesthi!

P: Kepiye pengiriman? Amarga aku butuh banget?

A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

P: Yen aku pengin ngeculake pesenan, apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?

A: Kita nampa T/T, Western union, Trade Assurance.

Panas Tags: Proteksi Surge AC, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sale, Hot sade, Pabrik Langsung Sale, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.