Sekring DC 15a 1000v
  • Sekring DC 15a 1000vSekring DC 15a 1000v
  • Sekring DC 15a 1000vSekring DC 15a 1000v
  • Sekring DC 15a 1000vSekring DC 15a 1000v

Sekring DC 15a 1000v

Pabrik Langsung Kualitas DC Fuse 15a 1000v karo Produsen lan Supplier Rega Murah. Yuelong Electric (GHX) minangka pabrikan lan supplier DC Fuse skala gedhe ing China. Kita duwe akeh taun pengalaman ing produksi DC Fuse. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Asia Tenggara, India, Polandia. We look nerusake kanggo bisa karo sampeyan bebarengan ing mangsa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pabrik Langsung Kualitas DC Fuse 15a 1000v Produsen lan Supplier
1. YL-PV FUSE DC 1000VDC -

Pabrik Grosir Langsung Kualitas DC Fuse 15a 1000v saka kita - salah sawijining Produsen lan Pemasok profesional ing China! Napa milih sekring DC 15a 1000v sing laris? Range 10*38 mm DC sekring pranala khusus dirancang kanggo nglindhungi photovoltaic strings. Tautan sekring iki bisa ngganggu arus luwih sithik sing ana gandhengane karo array senar fotovoltaik sing salah (arus mundur, kesalahan multi-array).

2.Data Teknis FUSE DC


Item FUSE DC
jeneng produk FDS-32
jeneng produk 1P
jeneng produk 1-32A
jeneng produk CCC/CE/TUV/ROHS
jeneng produk “-30°â€ nganti +70 °
Ukuran (W)X(H)X(D) 18*60*78mm
ukuran FUSE 10*38 mm

DC Fuse 15a 1000v


DC Fuse 15a 1000v


3. FAQ


P: Nalika aku bisanampa kutipan lan informasi rinci sawise ngirim pitakonan?

A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: Apa tprabédan antarane sampeyan lan supplier liyane?

A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

P: Apa sampeyanmenehi conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Bisa get sampel kanggo test sadurunge Panggonan pesenan?

A: mesthi!

P : Piye toe pangiriman? Amarga aku pancene kudu wong iku urgently?

A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

P: Yen aku pengin manehpesen lease, apa cara pembayaran sampeyan nampa?

A: Kita nampa T/T, Western union, Trade Assurance.

Panas Tags: DC Fuse 15a 1000v, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, sale panas, jual panas, Pabrik Dijual Langsung, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk