Grounding Bus Bar
  • Grounding Bus BarGrounding Bus Bar
  • Grounding Bus BarGrounding Bus Bar
  • Grounding Bus BarGrounding Bus Bar

Grounding Bus Bar

Bar Bus Grounding Kualitas China kanthi Sampel Gratis. Yuelong Electric (GHX) minangka pabrikan lan pemasok Blok Terminal Grounding skala gedhe ing China. Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun ing produksi blok terminal grounding. Blok Terminal Grounding Kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Asia Tenggara, India, Polandia. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bar Bus Grounding Kualitas China kanthi Sampel Gratis

1.Kualitas Grounding Bus Bar Features

• PA, Poliamida 66, 94-2 kelas. Inflaming retarding. Suhu kerja: -30°C nganti 110°C
• ABS, tahan larut sing apik, pengaruh bouncing apik ing ngarep. Suhu kerja: -20°C nganti 70°C
• Kuningan, sekrup: seng dilapisi wesi
• Tegangan: 250V-450V
• Werna: miturut gambar sampel utawa disesuaikan
• Presisi dhuwur
• Inoxidability banget
• Akurasi bahan sing apik lan intensitas dhuwur
• Tahan karat dhuwur
• Bengkel cetakan lan bengkel cetakan injeksi dhewe
• Layanan OEM
• Pangiriman Cepet
• Pesenan Cilik Ditampa
• Toleransi: ± 0.3mm
• Sampel gratis
• Sertifikat: CE & RoHS & Liyane

2.Kualitas Grounding Bus BarNggambar


Grounding Bus Bar


3.Kualitas Grounding Bus Barukuran


bolongan Spec. L L1 L2 H W Φ Ukuran Screw Bahan Plastik Kab
W*H MM

4 6*9 36 59.5 48.5 29 11 6 M4*8 ABS
6 6*9 53 76.5 65.5 29 11 6 M4*8 ABS
8 6*9 70 93.5 82.5 29 11 6 M4*8 ABS
10 6*9 87 110.5 99.5 29 11 6 M4*8 ABS
12 6*9 105 127.5 116.5 29 11 6 M4*8 ABS
4 8*12 44 59.5 48.5 32 12.5 7 M5*10 ABS
6 8*12 54 76.5 65.5 32 12.5 7 M5*10 ABS
8 8*12 71 93.5 82.5 32 12.5 7 M5*10 ABS
10 8*12 87 110.5 99.5 32 12.5 7 M5*10 ABS
12 8*12 105 127.5 116.5 32 12.5 7 M5*10 ABS

4.FAQ sakaKualitas Grounding Bus Bar 

P: WAku bisa nampa kutipan lan informasi rinci sawise ngirim pitakonan?

A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: WApa bedane sampeyan karo supplier liyane?

A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

P: Apa ysampeyan menehi conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Can Aku njaluk sampel kanggo test sadurunge panggonan supaya?

A: mesthi!

P: How iku kiriman? Amarga aku pancene kudu wong iku urgently?

A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

P: Yen akunt kanggo nerbitaké pesenan, apa cara pembayaran sampeyan nampa?

A: Kita nampa T/T, Western union, Trade Assurance.

Panas Tags: Grounding Bus Bar, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sade, Pabrik Langsung Sale, Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.