Busbar Listrik Kab
  • Busbar Listrik KabBusbar Listrik Kab
  • Busbar Listrik KabBusbar Listrik Kab
  • Busbar Listrik KabBusbar Listrik Kab

Busbar Listrik Kab

Low Price Quality Busbar Listrik Ing Simpenan. Yuelong Electric (GHX) minangka pabrikan lan pemasok Listrik BusBar skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing BusBar Electrical kanggo akèh taun. BusBar Electrical kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Asia Tenggara, India, Polandia. Listrik busbar kita digawe ing china minangka pilihan sing paling apik! We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1.busbar e Spesifikasi Lectrical

- Tipe U
- Universal kanggo MCB
- Bahan: Tembaga Murni, PVC tahan geni
- Saiki: 32A, 50A, 63A, 80A, 100A
- Rated Tegangan: nganti 415V
- Dawane standar 1M
- Dhukungan OEM & ODM

2. Produkt katrangan babagan listrik busbar

Low Price Quality Busbar Listrik Ing Simpenan. Saiki Busbar ngganti cara sambungan outdated saka Miniatur circuit breaker (MCB) kanggo cara sambungan anyar karo karakteristik area kontak luwih akeh, konsumsi daya kurang lan kurang suhu-munggah.


Busbar Listrik Kab


Busbar Listrik Kab


3. FAQ sakaBusbar Listrik Kab

P: Nalika aku bisa receive kutipan lan informasi rinci sawise ngirim pitakonan?

A: Balasan bakal dikirim ing 24 jam.

P: Apaprabédan antarane sampeyan lan supplier liyane?

A: Kita duwe kothak desain dhewe kanthi materi PC / ABS.

P: Apa ysampeyan menehi conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

P: Aku bisaT A conto kanggo tes sadurunge pesenan?

A: mesthi!

P: Piye's pangiriman? Amarga aku pancene kudu wong iku urgently?

A: Samples biaya 2-3 dina. Biaya pesenan massal 12-15 dina.

P: Yen aku penginKanggo ngeculake pesenan, apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?

A: Kita nampa T/T, Western union, Trade Assurance.

Panas Tags: Busbar Listrik, Grosir, Tuku, China, Diskon, Kualitas, Rega Murah, Tuku Diskon, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Made in China, CE, Garansi 2 Taun, Hot sale, Hot sade, Pabrik Langsung Sale , Pabrik Langsung Pasokan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.