Informasi Warta

abot! Peraturan anyar babagan manajemen kualitas lan keamanan peralatan listrik diterbitake

2022-04-21

Kanthi pangembangan industri tenaga China, industri manufaktur peralatan listrik wis nyepetake pertumbuhane. Nanging, ing kahanan overcapacity, Rising biaya lan kompetisi pasar saya galak, sawetara Enterprises saingan ing rega murah lan kualitas kurang, Cut sudhut lan barang shoddy kanggo entuk bathi ilegal, asil ing kualitas lan safety kacilakan peralatan daya lan akeh mengaruhi. sumber daya dipercaya.


Ing tanggal 6 April, Administrasi Negara pengawasan pasar, pengawasan aset negara lan Komisi Administrasi Dewan Negara lan Administrasi Energi Negara ngetokake panemu panuntun babagan Penguatan Komprehensif manajemen kualitas lan safety produk peralatan listrik (sabanjuré diarani minangka Panuntun Mratelakake panemume), kang ngajokaken kanggo vigorously ningkataké modernisasi kapasitas governance ing lapangan peralatan daya lan ningkataké pembangunan kualitas dhuwur saka industri peralatan daya.


Supaya aktif ngleksanakake strategi keamanan energi anyar, komprehensif ngiyataken kualitas lan Manajemen safety saka produk peralatan daya, èfèktif standarisasi urutan pasar peralatan daya, lan èfèktif njamin operasi aman lan stabil saka sistem daya, panemu nuntun sijine nerusake papat. prinsip dhasar: orientasi masalah, koordinasi departemen, pemberdayaan data lan governance sosial.


Pandhuan kasebut kanthi jelas:


Kita bakal fokus ing lapangan produk kabel lan kabel, trafo, switchgear, Perkakas kombinasi, disconnectors, Circuit breakers, inverter photovoltaic lan kothak combiner karo masalah kualitas lan safety Kerep, lan usaha kanggo nyegah sistematis, kualitas regional lan industri lan risiko safety.


Pandhuan kasebut uga nyathet limang langkah kanggo luwih ngiyatake pengawasan kualitas lan safety, kalebu nguatake pengawasan kualitas peralatan listrik, kanthi efektif nyegah kacilakan safety peralatan listrik, ngetrapake manajemen risiko kualitas lan safety peralatan listrik, nindakake traceability daya lan safety. peralatan, lan nguatake enggo bareng informasi lan koordinasi pengawasan.


Disorot manawa organisasi industri sing relevan lan perusahaan pangguna utama disaranake nggunakake Internet, data gedhe, intelijen buatan lan teknologi liyane kanggo mbangun platform pemantauan risiko kualitas lan safety peralatan listrik, kanthi lengkap ngumpulake informasi risiko ing manufaktur peralatan listrik, pengadaan, instalasi, operasi, pasar hulu lan hilir lan pendapat umum, lan èfèktif nyambung karo pengawasan dinamis, printah lan ngirim kualitas produk industri lan safety.

Sadurunge:

Apa DC SPD?

Sabanjure:

Ora Ana News